Pravila i uvjeti korištenja

Pravila i uvjeti korištenja MODUL d.o.o. (u daljnjem tekstu: Uvjeti korištenja) primjenjuju se na sve sadržaje i usluge s ove web stranice. Korištenjem bilo kojeg dijela ove web stranice te svih njezinih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka MODUL d.o.o. (u daljnjem tekstu: Društvo), kao imatelja prava ove web stranice, ili koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Društvu ili bilo kojoj trećoj strani.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ove web stranice ili jednog njezinoga dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Društva i/ili drugih vlasnika autorskih prava nad sadržajem ove web stranice. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole Društva i/ili drugih vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava imatelja prava ove web stranice i podložno je tužbi.

Društvo nastoji osigurati vjerodostojnost i ažurnost podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za eventualne pogreške i propuste u svezi korištenja podataka i sadržaja ove web stranice kao niti eventualno nastalu štetu uslijed prethodno navedenih pogrešaka i propusta.

Društvo nema nikakvu odgovornost prema trećim osobama ukoliko dođe do neke povrede prava treće osobe putem postupaka korisnika web stranice. Stavovi koji su objavljeni u nekim tekstovima korisnika web stranica nisu nužno stavovi vlasnika web stranice kao ni autora ili administratora web stranice.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Društvo će nastojati ovu web stranicu zaštititi od virusa i drugih malicioznih i štetnih softvera, ali ne jamči njihovu potpunu odsutnost. S tim u svezi, Društvo upućuje korisnike ove web stranice na poduzimanje potrebnih mjera zaštite kao što su npr. uporaba vlastitih antivirusnih programa.

Korištenje web stranice uključuje kako davanje, tako i prikupljanje osobnih podataka korisnika, kao što je IP adresa, postavke jezika, vrsta preglednika, oznaka datuma i vremena, pružatelj internet usluga, operativni sustav. Ti podaci prikupljaju se u svrhu poboljšanja web stranice, zbog pružanja kvalitetnijih informacija o samom sadržaju na stranici, njenim uslugama i proizvodima. Prikupljene informacije spremaju se na log datoteke na računalu korisnika.

Sve informacije koje se prikupe prilikom posjete korisnika web stranicama koriste se isključivo za analizu trendova, vođenje stranice, prikupljanje demografskih podataka, te praćenje ponašanja posjetitelja na web stranici u svrhu poboljšanja usluga, proizvoda i sadržaja web stranice. Korištenjem web stranice, njezinog sadržaja, usluga i proizvoda korisnik daje vlastiti pristanak na prikupljanje gore navedenih podataka te se slaže s ovim Uvjetima korištenja.

Na određenim mjestima unutar ove web stranice („kontakt“, „upit“, „upitnik“ ili slično) Društvo prikuplja osobne podatke (ime, prezime, adresu, telefonski broj, e-mail adresu, i dr.) koje mu korisnik dobrovoljno daje tako što ispuni predmetni upitnik na web stranici. Navedene podatke Društvo će koristiti u svrhu kontakata, odgovaranja na upite, pružanja informacija na zahtjev korisnika, kao i evidencije korisnika web stranice, a nužni su da bis Društvo moglo odgovoriti na upit i pružiti uslugu korisniku. Više o privatnosti pročitajte u Informacijama o obradi osobnih podataka.

Ova web stranica koristi servis treće strane Google Analytics koji se koristi za praćenje posjetitelja na web stranici. Pomoću tog servisa analizira se korištenje web stranice, te se prikupljaju podaci o posjećenosti, upotrebi određenih stranica, aplikacija, te se na temelju prikupljenih podataka rade izvješća kako bi se poboljšao rad same web stranice i kako bi se korisnicima omogućio lakše korištenje naše web stranice.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća da ova web stranica može koristiti Google Analytics, uslugu analize Interneta koju pruža Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi tzv. kolačiće („cookies“), tekstualne datoteke koje su pohranjene na računalu korisnika i koje omogućavaju analizu korištenja ove web stranice. Servis Google-a, Google Analytics skraćuje IP adresu korisnika u državama članicama Europske unije, te se ta IP adresa koristi isključivo u praćenju posjećenosti i navika na web stranici. Informacije koje stvaraju kolačići o tome kako korisnik koristi ovu stranicu (uključujući IP-adresu korisnika) šalju se na Google-ov poslužitelj u Sjedinjenim Američkim Državama i tamo pohranjuju. Google može koristiti ove informacije za evaluaciju korisnikovog korištenja Internetske stranice, stvaranje izvještaja o aktivnosti na stranici za operatera stranice i za pružanje drugih usluga povezanih s korištenjem stranice te Interneta. Google također može prenijeti te informacije trećim stranama, ako je to zakonski potrebno ili ako te treće strane obrađuju podatke prema ugovoru s društvom Google.

Ni pod kojim okolnostima Google neće povezati IP-adresu korisnika s drugim Google-ovim podacima. Korisnik može spriječiti instalaciju kolačića tako da podesi postavke softvera svog preglednika; međutim, Društvo korisnika mora obavijestiti da, ako to napravi, neće biti u mogućnosti u potpunosti koristiti sve funkcije web stranice. Korištenjem ove internetske stranice korisnik izjavljuje da se slaže s obradom podataka koje Google prikupi o njemu, na gore opisan način i u gore navedene svrhe. Ukoliko želi onemogućiti spremanje kolačića od strane ovog servisa, korisnik može takvo spremanje zabraniti putem sljedećeg linka: Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Društvo zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i ne odgovara za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.